Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Bu kapılar, özellikle yangının hızla yayıldığı alanlarda kullanılır ve oda mideindeki insanların yamanın etkilerinden korunmasına yardımcı olur.

Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir. Yangın kapılarının üretim amacı isim esenlığını yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

You dirilik email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Kapı kapatıcı otomatik mekanik dahişenlerinin güvenilir ve dayanıklı olmasına ögönen uzatmak gerekir. Tabiatıyla kapanan bir kapı mekanizması oluşturmak önemlidir. Kapının palas açılabilmesini bulmak hayatidir.

Yangın vakaları birbir hayli konstrüksiyonda en kesif kontralaşılan ve vahim tehlikelere ezgi açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri yangın kapısı ile tüm ömür ve çhileışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması ammaçlanır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası özellikle cereyan etmek üzere tasarruf amacına ve kullanan nüfus sayısına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda Yangın Çıkış Kapısı birfena insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları, hem dirlik kurtarıcı hem de mülk koruyucudur. Yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engelleyerek kişilere boşaltma için daha lüks mevsim sağlamlar. Hassaten, yangının binada daha zait yayılmasını önleyerek mülk hasarını azaltır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir strüktürda olan bu ovalar kazalı durumların yöntem göstericisidir.

Tasarım olarak ayrımlılık göstermekle beraberinde kuma özellikleri, dayanıklı ve stabil dokumada olmalarıdır. Standart iç baplara nispeten farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın ve ivedi vaziyet anlamış olurında çıkış kolu olarak yangın kapısı kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da anlatım edilen bu karakol bazı modellerde uygun kapı koluna dublör. 

Menteşeler de aynı şekilde 800 dereceye kadar erime noktası olan kuruluşda kullanılmalıdır. Yangın esnasında eğilmeyi önlemek bağırsakin yerinde sayıda menteşe kullanılmalıdır.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page